:: FoLlOwErS ::

Tuesday, June 28, 2011

SAYS.my, lebih dari nuffnang?

annyeong....! ^_^
hari ni aku nak tulis pasal SAYS.my. 



korang pernah dengar x pasal ni? aku rasa die cm nuffnang gak. korang tolong promosi iklan yg ada kt situ, klu adw orang klik korang pnye link, baru korang dapat duit.



aku dh jenuh tunggu orang klik, xdw gak ahahaha
cmne nak dpt duit ni... :(
korang tolong ah aku ye...? klik kt link ni >>> SAYS.my
korang daftar ah. free jw tau...! n then leh start share kt facebook n twitter. klu korang adw ramai kawan kire syiok n masyuk ah huhu
okay, selamat mencuba ye...!! ^_^

p/s: nak tengok contoh income klu anda rajin promosi SAYS.my?

kawan saya promosi SAYS.my dlm 16 hari jw dpt rm 60... amacam?

Thursday, June 23, 2011

Monday, June 20, 2011

2PM DAEBAK..!!!

aaa....!!! teruja giler aku bila dengar lagu 2PM yang baru keluar tu..!! HOTTEST..!! korang dah dengar belum lagu 'hand's up'? best ooo wa cakap lu..!! ahahaha kalau tak caya dengar ni



ha.. mantop x??
gambar cover diaorg utk album baru ni pun meletop..!! >_<


 (junsu makin handsome ah sekarang ni huhu)



dan lagu kat bawah ni adalah ciptaan my baby boy, junho.. ahahaha jgn jeles~ huhu


amacam? menusuk kalbu x? that's my baby boy~ hahaha >_<

Coklat cap 'NFAM'

sukenye hati..!!! kenapa?
sebab semalam aku berjaya buat coklat sendiri. pasni aku ingat nak buat bisnes sikit. maklumlah, aku ni sekarang adalah penganggur terhormat huhuhu
aku ingat nak jual coklat n nak jual sekali masa puasa nnti. harap menjadi dan berjaya ah.
aku tak ah berharap jadi kaya dengan jual coklat. cuma nak cari duit tepi masa cuti sem ni je.
kalau nak jual coklat, aku kena belajar lagi macam mana nak hias coklat tu bagi lebih menarik hahaha ni ah hasil yang aku dapat semalam. coklat cap NFAM huahahaha

 (saya budak baru belajar. kalau salah tolong tunjukkan)

p/s: yg coklat warna pink tu mak cik aku yang buat huhu jgn tertipu ye~ >_<

Lagu k-pop pertama dan kedua dihati aku

annyeong k-pop lover..!! jalcinetso?
ha.. berkenaan apa pulak entri aku kali ni ek?
kali ni aku nak cite pasal lagu k-pop pertama dan kedua dihati aku. tapi lagu2 ni bukan yang betul2 pertama dan kedua dihati aku tau...! korang faham x? ahahaha mesti tak kan?
sebenarnye cam ni. aku ni jarang minat lagu k-pop yang dinyanyikan oleh group perempuan. bukan bias ataupun diskriminasi gender okay...!!
macam yang aku pernah tulis dulu, aku ni suka melihat tarian yang power2. jadi pada aku, group perempuan ni sume banyak buat tarian yang comel2 jw huhu (jgn mare ye peminat snsd n group perempuan yang lain huhuhu)
jadi kat sini aku nak bagi tau lagu group perempuan mana yang adw dalam senarai 'my fav song' dalam handphone aku.
lagu 1st ialah:


ha.. dalam kumpulan f(x) ni aku minat amber, sbb tarian die sharp uhuhu
 
yang lagu ni pulak, aku tak tau ah knp aku minat huahahahahaha
okay, sampai sini jw entri aku kali ni..
to Hottest, just wait for 'HANDS UP' okay..!! >_<

p/s: aku paling minat lagu kim hyun joong- break down skng ni sbb music die mantoppp...!!! ^_^

Saturday, June 18, 2011

aku nak mengadu kat u-know dan junho! TT

hua...!! aku sedey~ TT aku tak tau ah nak mengadu dgn sape. nak ngadu dgn korang pun aku x tau nak ckp pe. malu..!!! sedey yg amat2...! jadi aku nak ngadu kat bakal nampyeon aku, u-know dan junho... oppa, naneun seulpoheyo...! TT wuwuwuwu
 
korang tau tak junho kate pe?
junho tak terkata pape sebab die jadi sedey trus bile aku sedey...
(jgn marah ye hottest)

aku tak sangka junho nangis sekali sbb aku sedey... pastu aku ngadu plak kat u-know. korang tau die wt pe?


dgn senyuman yg menawan die kata, " setiap benda yg berlaku pasti ada hikmahnya... "
terus aku tersenyum sama. lega terus hati aku. lepas ni, aku berazam untuk ubah cara aku berfikir. aku nak jadi orang yang positif macam u-know yunho..!!! ^_^

p/s: I LOVE U-KNOW AND JUNHO~ <3 
 

Wednesday, June 15, 2011

hands up HOTTEST...! 2PM is back...! ^_^



uwa....! machonye mamat2 kat dalam gambar diatas ni..!! >_< amacam 2PM's HOTTEST? berdarah tak hidung? ahahahaha ni gambar untuk album baru diaorang... aku tak sabar nak tunggu full song kuar! aku harap lagu 'hands up' ni akan meletup macam lagu2 2PM yang lepas...! bias aku, lee junho pun nampak makin  hensem la...! KYA...! huhuhu 



okay hottest, kite tunggu full song kuar sama2 ye..!! tapi sebelum tu, jom tengok teaser die dulu kat bawah ni huhuhu~ ^_^

 

Tuesday, June 14, 2011

kumpulan k-pop baru feveret aku

wah.. banyak betul kumpulan k-pop baru sekarang ni hahaha rambang mata wei..!!! adw yang hensem2, adw yang tere menari..!! uwa..!! i like..!! >_< ahahahaha
aku ni pantang kalau adw kumpulan baru yang tere menari ni. memang jadi feveret aku ah huhu
antara kumpulan2 baru yang aku minat ialah
 

 ~BLOCK B~
i like the maknae uhuhu





~X-5~
tinggi giler mamat2 ni huhuu
 
Q: group baru mana yang menjadi pilihan korang? huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Love Love Love

Love Love Love

My Lee Junho

My Lee Junho
Love Love Love

I LOVE K-POP ;)


:: ^_^ ::

::Annyeong! Let me know if you had been here! ^^::