:: FoLlOwErS ::

Friday, December 30, 2011

ost ombak rindu


Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku


#sedih sangat bila dengar lagu ni. menusuk kalbu. teringat kasih yang tak kesampaian~ :(

Monday, December 26, 2011

'2PM- I hate you' cover by 'saya yang suka merepek'

video

hahaha siap gak saya punya cover song untuk 2PM. maaf la kalau sengau dan lari pitching. dan maaf juga sebab bahasa korea saya tak berapa bagus. ni saja je saya buat time2 buhsan hakhakhak kelako plak bila dengar suara sendiri hahaha
nak komen pun komen la.. tapi sebelum komen, enjoy dulu suara saya yang sengau ni ye haha ^_^ -keep calm-



Tuesday, December 20, 2011

My Boyfriends~ ^_^

assalamualaikum! annyeonghaseyo yeorobun!!
heheh time for me to merepek~
today, i want to post a picture. me and my boyfriends~ to get jealouse okay~ hehe >_<

they are fighting to get me hehe >_<  
haaa~ i wish this true... *melting*
haha actually this is the picture of my favourite k-pop idol and actor. junho, yunho, hoya, and yoo seung hoo~ and i also wish i can meet all of them~ TT when will it happen? i don't know. who can make my dream come true? hehe

i wonder when will i meet them.. one fine day maybe ^_^
BONUS FOR MY FOLLOWER

yunho-adorable right!! >_<
seungho-so macho!! kya!!
hoya-how is that? still not enough? aigoo~ so handsome hehe
junho-berghhh~ his killer eye smile~ *melting*
junho-still look cute even without his killer smile~ ^_^

Friday, December 16, 2011

-KARA UUM-

saya dengan bangganya ingin memperkenalkan kepada anda semua kumpulan KARA malaysia yang ditubuhkan di UUM. ahli-ahlinya adalah seperti dibawah :

(me and the gang) teheee~ >_<

(amacam? sama kan dengan gambar kat atas!) kerhkerhkerh~

hahaha jangan la kecewa. saya saja ja tulis tajuk entri yang gempak2 sikit bagi follower2 teruja nak baca kehkehkeh sebenarnya saja nak kenalkan kawan2 baik saya kat universiti ni. dah lama tak tulis post yang baru. maklumlah, busy buat assigment last2 minit kan. hehe korang jangan pula tiru ciri2 'pelajar kelas pertama' ni ye haha

 (comel kan kami~) hehehehe tolong la jangan buat2 nak muntah ye. nampak sangat jelesnya haha >_<



WE'RE THE BEST AMONG THE BEST

okay, sampai sini je entri saya buat kali ini. walaupun macam merepek je kan, layankan jelah blogger perasan macam saya ni haha suka hati korang la nak kutuk saya belakang2 kata "macam dia sorang ada kawan" atau "ingat comel sangat la tu" sebab saya tak kisah pun hehe sebab saya memang perasan comel~ kehkehkeh
p/s: 감사합니다

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Love Love Love

Love Love Love

My Lee Junho

My Lee Junho
Love Love Love

I LOVE K-POP ;)


:: ^_^ ::

::Annyeong! Let me know if you had been here! ^^::